UNCLE LEE AMSTERDAM VAN SLINGELANDTPLEIN

UNCLE LEE AMSTERDAM VAN SLINGELANDTPLEIN Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 630 beoordelingen
24 jan 2020 om 21:21 Kip word niet meer in de saus gemaakt maar de saus komt apart, waardoor het heel anders smaakt, veel minder lekker. Originele manier was beter, zal nu waarschijnlijk niet meer bestellen
23 jan 2020 om 12:58 Heerlijke kip. Helaas zaten er een paar droge stukken bij. Ik reken erop dat dit alleen dit keer was!
19 jan 2020 om 9:56 The quantities for a large portion is not large at all. The sauce is one the side and the chicken is not great. And not even close to Korean chicken level. I don't think I'll order again
18 jan 2020 om 0:19 Forgot 1 sauce. Ordered sweet chili and honey. Got blanked chicken sauce on the side , no honey sauce instead soja sauce. Tried to call , number not functionning. Its great to respect good timing delivery, take 30 seconds xtra to make it right
16 jan 2020 om 23:55 Damn good chicken! always cruchy!
16 jan 2020 om 23:53 echt goed kip! Heerlijk sausen er nu los bij, geen vieze vingers meer ;) vooral soja is mijn favo! En de kimchi
16 jan 2020 om 19:36 They have recently changed their cooking process and now the chicken is delivered with the sauce on the side. Previously they had cooked the chicken in the sauce.... big difference and not nearly as good! A real shame, very disappointing.
15 jan 2020 om 23:10 L was echt klein voor een Large, had wel meer verwacht van de kip en dat de saus erdoorheen zou worden gemarineerd maar helaas. De saus was ook totaal niet lekker en de rettich en kimchi smaakte een beetje muf.
13 jan 2020 om 20:16 XL is geen XL meer veel en veel minder de kip is niet het zelfde niet gemarineerd meer deeg dan kip nee totaal niet tevreden wij gaan denk ik niet meer bestellen slechte service nu eten
11 jan 2020 om 9:24 Ik was verbaasd dat de kip niet meer gemarineerd is in de saus, maar dat je die nu los krijgt. De honey combo saus was helemaal niet lekker op deze manier. Jammer van de verandering! Nu toch een hele andere ervaring
10 jan 2020 om 9:46 Receptuur is veranderd. Voorheen heerlijke kip, nu een dikke laag deeg en heel erg vet! Jammer!!!
9 jan 2020 om 20:30 Heerlijke kip, lekker krokant laagje. De kimchi en retich waren zalig. Snel gebracht, bijzonder vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar.